Bitàcola d’un documental (V): Ja tenim campament base

Els dos darrers dies avancem a pas de gegant, d’una banda pel que fa a la logística i, d’altra, als contactes i al contingut del nostre treball. Ara només us parlarem de la primera part; la segona, la deixarem pel moment quan us podem concretar els nostres avenços.

Ja tenim “quartier général”! Hem ubicat el nostre campament base al “Campement Villageois” d’Oussouye. Es tracta d’un edifici construït l’any 1982 però seguint els canons d’una casa tradicional de la regió i reformat al 2002 amb la col·laboració de la cooperació alemanya. És cert, és un entorn força rústic, però ens ha semblat agradable per treballar les properes setmanes, tampoc tenim totes les comoditats, però bé, aquest és el camí que ha escollit l’equip. Els murs de turbot sense pintar i els sostres de palla, poden semblar una mica folklòrics, però es suposa que estan pensats per garantir una temperatura agradable. A l’època de pluges, amb més de trenta graus i un percentatge d’humitat ambient que no recullen els aparells, podeu estar segurs que una mica de brisa s’agraeix i molt. No volem donar la sensació de que estem fent res de l’altre món, ja us explicarem més endavant com hem descobert el mèrit que té la gent del poble.

De moment el que podem dir és que ja tenim “casa”, al menys unes habitacions en les que ens podrem instal·lar i un espai per treballar fins al final de la nostra estada. Quan comencem a animar-ho amb música… no ens faltarà de res. Ademés el Campement està gairebé buit, pels locals això no és una bona notícia. Les visites fa anys que estan mimbant. Ara és la temporada dels espanyols i amb la que està caient per casa nostre això no acaba de funcionar. Però per nosaltres això és un avantatge perquè la gent del campament ens ha acollit amb molta estima i no trigarem en establir vincles de confiança. Una font més d’experiències i una mica més d’estabilitat!!

Nota: Publicado originalmente en el blog de Verkami del Proyecto de Documental en Oussouye.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s